sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Notre Damen Kellonsoittaja Soundtrack
Niin kuin kaikki Disney fanit tietävät niin Disney klassikoista on aina julkaistu myös soundtrack albumeja. Albumeissa on aina kaikki kyseisen klassikon laulut. Monesti suosituimpien klassikoiden lauluja on julkaistu myös suomenkielisinä albumeina esim. Leijonakuningas, Pocahontas yms.

Itse en ole vielä aloittanut kunnolla tätä cd keräilyä klassikoiden osalta. Mutta ostin Notre Damen Kellonsoittaja soundtrackin jo aikoja sitten, onhan kuitenkin kyseessä lemppari Disney klassikkoni :)
Kyseinen albumi on englanninkielinen, sillä suomenkielinen cd on aika harvinainen, eikä sitä enää myydä kaupoissa. 
Englanninkielinen soundtrack julkaistiin 3.07.2006 mutta oman tietämykseni mukaan kyseinen cd on ollut myynnissä klassikon tullessa markkinoille. 

Tuo toinen cd on saksankielinen satukirja cd, jossa on siis Notre Damen Kellonsoittaja satu kerrottuna saksaksi. Ostaessani tätä cd:tä luulin että ostan saksankielisen soundtrackin, mutta tuotetiedoissa ei oikein kunnolla lukenut mitä cd:ssä on joten ostin vähän niin kuin sian säkissä :) Hintaa kyseisellä albumilla oli vain neljä euroa, joten jätin sen kokoelmaani. Kyseinen äänikirja tuli markkinoille 1.10.2003Albumin lehtisessä oli hieman kuvitusta ja kaikki laulujen sanat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti