tiistai 21. toukokuuta 2013

Hän ottaa rikkailta ja antaa köyhille....Eli kyseessähän on Robin Hood! 
Robin Hood on Disneyn klassikko numero 21. Se on julkaistu kaksi kertaa dvd:llä ja se on yhden kerran poistunut Disneyn holviin. 
Ensimmäinen dvd painos on pieni muotoinen harvinaisuus. Ainahan Disney klassikkojen ensimmäiset julkaisut ovat hieman arvokkaampia kuin toiset painokset. Ensimmäinen dvd julkaisu tuli kauppojen hyllyille 11.04.2003
Itse ostin kyseisen painoksen jokunen vuosi sitten 9 € hintaan. Mukana oli vielä kohtausvalikkolappunen ja dvd oli muutenkin todella hyvässä kunnossa.
Toinen dvd painos on juhlajulkaisu, joka tuli markkinoille 23.01.2009
Julkaisussa oli kuitenkin vain yksi levyke, mikä on sinänsä harmi, sillä muissa juhlajulkaisuissa on melkein aina kaksi levykettä. 
Tällä hetkellä Robin Hood on tekemässä hiljaista paluuta Disneyn holviin. Monesti tälläiset ei niin suositut klassikot livahtavat keräilijöiden huomaamatta pois markkinoilta. Joten nyt on korkea aika ostaa Robin Hood kokoelmiinsa.

Robin Hood ensimmäinen dvd painos


Robin Hood toinen dvd painos
Pahvikannet ovat aina yhtä hienot 
Aurinko hieman häikäisi, mutta kyllähän tuosta kuvasta näkee minkälainen levyke on kyseessä :)
2 kommenttia:

  1. Ohhoh en tiennyt että ensimmäinen julkaisu on yhtään harvinainen. Satuin löytämään sen tässä parisen kuukautta sitten pienestä antikvariaatista 6 euron hinnalla ja ostin sitten kun puuttui kokoelmasta. Kohtauslappusta ei ollut kyllä jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienon löydön teit :) Nämä ensimmäiset dvd julkaisut ovat aina aika harvinaisia ja kalliimpia kuin uudemmat julkaisut. Eikä kohtausvalikkolappusenkaan puuttuminen laske hintaa.

      Poista