tiistai 7. toukokuuta 2013

Disney klassikko tiedotus
Päätinpä taas hiukan muistuttaa Disney klassikko keräilijöitä harvinaisista klassikoista, sekä niistä mitä kannattaa tällä hetkelllä ostaa. 
Harvinaisin Disney klassikko on varmasti Prinsessa Ruusunen, joka on siis ollut Disneyn holvissa jo kauan. Huuto.netistä klassikosta saa kivat rahat, jos raaskii luopua aarteestaan. 

Lumikki ja seitsemän kääpiötä sekä Kaunotar ja Hirviö poistuivat jokin aika sitten holviin. Mutta vielä jostain pienemmistä kaupoista kyseisiä klassikoita voi löytyä. 

Pinocchiota löytyy vielä huuto.netistä ihan siedettävillä summilla, joten kannattaa ostaa kyseinen klassikko ennen kuin sen hinta kohoaa pilviin.

Niin kuin olen jo monta kertaa hokenut, niin Leijonakuningas sekä Kaunotar ja Kulkuri poistuvat Disneyn holviin, jonka vuoksi nyt on korkea aika ostaa kyseiset klassikot itselleen. 

Viidakkokirjaa ei kannata ostaa enää huuto.netistä. Sillä se on ilmeisesti kuitenkin tulossa Suomen markkinoille samoihin aikoihin kuin Pieni Merenneito.

Voi niitä poloisia jotka eivät ostaneet Prinsessa Ruususta, kun se oli vielä markkinoilla. 


Kaunotar ja Hirviö, Lumikki ja seitsemän kääpiötä, sekä Pinocchio ovat siirtyneet Disneyn holviin. 

Kaunotar ja Kulkuri, sekä Leijonakuningas poistuvat kesään mennessä Disneyn holviin.

Pieni Merenneito ja Viidakkokirja julkaistaan uudestaan, joten älä osta niitä kalliilla hinnalla huuto.netistä, ellet väkisin halua tuhlata rahojasi :)2 kommenttia:

  1. Onhan se hyvä kun puuttui sopivasti juurikin noi klassikot 1,2,16 ja 17 :P Nyt oon saanu hommattua Lumikin ja Dalmatialaiset mutta nekin maksoivat yhteensä reilu 45 euroa... On se hyvä kun aloitin keräilyn sopivan myöhään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa koluta kirpputoreja, niistä voi löytyä halvalla noita harvinaisia klassikoita. :)

      Poista