lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pahoittelut....

Hello kaikki! 
Olen elossa, en ole kuollut tai joutunut onnettomuuteen. Vaan yksinkertaisesti en vain ole pystynyt keskittymään blogin pitämiseen. :( Olen oikeasti pahoillani, että en ole edes käynyt täällä, mutta noh...suoraan sanottuna inspiraationi Disney keräilyä kohtaan on ollut kateissa. 
Siis rakastan vielä ihan ylikaiken Disney elokuvia ja niin poispäin, mutta en ole hankkinut pitkään aikaan mitään kokoelmaani vaan olen joutunut luopumaan joistain tuotteista, mikä ei ole kovinkaan kiva juttu :'(
Mutta päätin kuitenkin, että en lopeta keräilyä vaan, että pidän siitä hieman taukoa. Aioin kuitenkin tästä eteenpäin päivittää blogiani sillä minulla on esittelemättä vielä aikamoinen läjä Disney juttuja. :)


2 kommenttia:

  1. Kirjoitat aina silloin kun hyvältä tuntuu. Elämässä on kausia kun jokin harrastus ei kiinnosta, mutta vuoden päästä saattaa olla asia ja mieli taas toinen.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli sama homma vuosi sitten. Pidin yli vuoden taukoa ja innostus sitten palasi. Joten nyt vaan taukoa niin pitkään kuin vaan tarvitset. :)

    VastaaPoista