keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kaunotar ja Hirviö Lumottu joulu ensimmäinen dvd painosOn jälleen kerran joulukuu! Kyllä aika tosiaankin rientää :)
Ajattelin esitellä viimeisimmän jouluaiheisen Disney ostokseni joka on Kaunotar ja Hirviö elokuvan jatko-osa lumottu joulu. Tämä dvd on ensimmäinen painos ja se on aika harvinainen. En ainakaan itse ole nähnyt näitä paljoakaan myynnissä, mutta silti tämän dvd:n hinta ei nouse kovinkaan korkealle. Itse maksoin tästä postikuluineen kuusi euroa joten hinta ei ollut kovinkaan paha. 
Dvd oli muutenkin todella hyväkuntoinen ja sen mukana tuli kohtausvalikkolappunen joka oli moitteettomassa kunnossa. 
Tämä jatko-osa on julkaistu kolmilla eri kansilla ja itse omistan kaksi ensimmäistä. En ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa kolmatta juhlajulkaisua joka on ollut myynnissä koko ajan, mutta ehkä jossain välissä ostan senkin.Salamavalo muutti hieman toisen dvd:n kannen värejä haaleammaksi :(
3 kommenttia:

 1. Ihanin jouluelokuva mitä tiedän. <3 Ja mulla on vain se uusin versio.

  VastaaPoista
 2. Minäkään en edes tiennyt, että tätä on saatavana monilla kansilla. Minulla on vain uusin. Olen katsonut siitä 60% ja sitten tuli joku kiire, pitää ennen joulua tsempata ja katsoa se loppuun :)

  VastaaPoista
 3. Muistan tämän elokuvan omasta lapsuudestani, meillä oli se VHS:nä. En ole katsonut leffaa moneen, moneen vuoteen. Pitänee haalia jostain joku painos katsottavaksi. :)

  Olet saanut minulta Liebster -tunnustuksen ihanasta blogistasi! Lue lisää:

  http://ihmeidenaukio.blogspot.fi/2015/12/liebster-award.html

  VastaaPoista