tiistai 22. syyskuuta 2015

Uusia julkaisuja
Heippa kaikille ja kiitos kommenteistanne ja tuesta! En ole bloggaillut vähään aikaan, koska oikeastaan en olisi keksinyt yhtään mitään postattavaa. 
Mutta tänään katselin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tulevia julkaisuja ja silmiini osui nämä tulevat Disney julkaisut: (klikkaamalla kuvia pääsette alkuperäiselle sivulle)


Disney Classics - The Complete Collection


Frozen - Sing-along-versio
Ihan yllätyin, kun näin nämä tuotteet, sillä viimeksi olen nähnyt Disney klassikoista tehtyjä sing-along vhs nauhoja, mutten koskaan dvd:tä. Tämä tuote julkaistaan 23.10.2015.
 Toivottavasti jokaisesta klassikosta julkaistaisiin tällainen versio, sillä ainakin itse olisin innokas keräämään ne kokoelmaani, vaikka en todellakaan ole koskaan laulanut Disney elokuvien mukana :) 

Tuo toinen tuleva tuote on hieman hämärän peitossa, sillä se sisältää kaikki tämän hetkiset Disney klassikot, mutta tuo yksi ainoa kuva ei avaa paketin kokonaisuutta. Itse ainakin oletan, että kyseessä on jonkinlainen kirjan muotoon tehty paketti, jossa kaikki klassikot ovat vain levykkeinä. Hintaa tuotteella on kivat 299,95€ joten ainakaan minun kokoelmaani se ei valitettavasti päädy. Tämä paketti julkaistaan 16.11.2015 eli se tulee sopivasti joulumarkkinoille myyntiin.


Mitäs mieltä te olette näitsä tulevista julkaisuista? Aiotteko ostaa sing-along-version?6 kommenttia:

 1. Tää sing-a-long versio on käsittääkseni elokuva, jonka laulujen kohalla on sanat karaokemalliin, eli värjäytyy kun niitä lauletaan. Se on siis ihan erilainen, mitä aikaiset disneys sing-a-long-song videot. Niissähän oli vain lauluja monesta eri versiosta noilla karaoketeksteillä, eikä koko elokuva. Näitä kasetteja julkastiin aikonaan neljä suomessa ja jokaisen nimi oli laulun, eikä elikuvan nimi. Sisällössä oli yleensä pari laulua tästä pääelokuvasta, eikä kaikkia lauluja, mitä elokuvassa oli.
  Minua ei näistä kumpikaan houkuta, Frozenissa on kivoja lauluja, muttei mikään noussu suosikikseni ja tuo kaiken kattava kokoelma taas tuntuu tturhalta, kun omistan jo kaiken hyvillä extroilla suht uusina julkaisuina.

  VastaaPoista
 2. Olen myös vahvasti sillä kannalla että tuossa kokoelmaboksissa on vain elokuvien levykkeet mikä ei tippaakaan houkuttele tätäkään keräilijää :( Jos olisin aloittelemassa keräilyä ostaisin elokuvat suosiolla yksittäin! Näyttävät hyllyssäkin paljon paremmalta koteloineen päivineen yhden massiivisen boksin sijaan!

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste!
  http://kerailynriemua.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan haasteen vastaan ja teen sen tässä jossain välissä kun ehdin :)

   Poista