keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Surulliset Disney hetket
Tämä postaus on omistettu ihanalle ja rakkaalle lemmikkikoiralleni, joka nukkui pois eilen :'(

" Miten onnekas olenkaan, että minulla on jotakin
sellaista, joka tekee hyvästien jättämisestä niin vaikeaa."

A.A. Milne - Nalle Puh


Koska olen tällä hetkellä hyvin surullinen niin päätin hiukan purkaa tuntojani ja tehdä tällaisen postauksen, jossa siis esittelen omasta mielestäni yksitoista surullisinta Disney kohtausta. Kuvat kertoo varmasti enemmän, kuin tuhat sanaa, joten en kirjoita minkäänlaisia selityksiä, miksi nämä kohtaukset ovat mielestäni niin surullisia. Joten tällainen postaus tällä kertaa, lupaan että seuraavat ovat positiivisempia.

1. Mufasan kuolema


2. Bambin äidin kuolema


3. Kun hirviö tekee kuolemaa


4. Kun Lumikki on kuollut ja kääpiöt itkevät hänen arkkunsa vieressä


5. Tämä ei varmasti tarvitse selitystä :(


6. Quasimodon äidin kuolema


7. :(


8. Megaran kuolema


9. Kun Pinocchio hukkui


10. :'(11. *Sniif* 
16 kommenttia:

 1. Osanottoni. Koirat ovat aivan ihania ja tärkeitä perheenjäseniä, varmasti suruttaa hirveästi. :'( Tuo Topin ja Tessun kohtaus on minusta aivan erityisen surullinen, nytkin sain kylmiä väreitä pelkästään tuosta gifistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ikävä on kova, vaikka osasinkin odottaa tätä, kun kyseessä oli kuitenkin jo vanha koira. :( Joo, Topi ja Tessu on mielestäni kokonaisuudessaankin surullisin Disney klassikko, sen katselee aina silmät kyynelissä.

   Poista
 2. Voi ei! Osanottoni ja paljon haleja sinulle! :,(

  VastaaPoista
 3. Otan osaa suruusi. Tiedän tasantarkkaan tunteen. Itsekkin monta lemmikkiä menettäneenä se suru ei ihan heti helpota. :(

  VastaaPoista
 4. Voih, ikävä kuulla näin surullisia uutisia! ): Voimia!

  VastaaPoista
 5. Osanottoni <3 Minun koiranpentuni jäi viime kesänä auton alle noin vuoden ikäisenä ja vuotta aiemmin hautasin 14-vuotiaan koiramme Ronin. Suuri ikävä on vielä kumpaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen pahoillani koiriesi vuoksi :( On varmasti kamalaa menettää noin nuori koira. Oma koirani oli jo vanha ja eläinlääkäri reissun jälkeen tiesin, että tämä on sen viimeinen kesä. Silti sen kuolema on kova paikka :'(

   Poista
 6. Osanottoni ja lämpimiä halauksia. Itse jouduin jättämään hyvästit 2kk sitten koiralleni. Tiedän, että suru on päällimmäinen tunne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, vaikka koirani olikin jo vanha niin silti suru ja ikävä on kova. :(

   Poista
 7. Mufasan kuolema on niin surullinen, että en pysty pitämään koko elokuvasta. Se saa minulle aina niin pahan olon. Oma isäni menehtyi muuten juuri Leijonakuninkaan ilmestymisen aikaan, mikä oikein korostaa sitä surua mitä Simba kokee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mufasan kuolema on yksi surullisimmasta kohtauksista Disney klassikoissa :(

   Poista