torstai 4. joulukuuta 2014

Uusi projekti

Niin, kuin monet lukijani tietävät olen aloittanut jo aika monta Disney aiheista projektia, jotka jotkut ovat vieläkin kesken. En ole kuitenkaan unohtanut näitä projekteja, bloggailen kyllä loput suosikkiklassikkoni kunhan vain ehdin, sekä myös lisää kuvia kokoelmistani on tulossa. Olen myös lukemassa jälleen kerran alkuperäisteosta, jota sitten vertailen Disney klassikkoon, mutta en vielä paljasta mikä kirja on kyseessä :)

Ja jälleen kerran päätin aloittaa uuden projektin! Wuhuu! :)
 Ajattelin katsoa Disney klassikot alusta lähtien lävitse. Katsomisen jälkeen teen elokuvasta arvostelun, joka ei kuitenkaan ole mikään tylsä arvostelu vaan monipuolinen katselmus elokuvaan. Teen myös jokaisesta klassikosta itse editoimalla elokuvajulisteen, jonka julkaisen bloggauksessa ja myös blogini Instagramissa. Älkää kuitenkaan odottako mitään huippu taidokasta kuvankäsittelyä, sillä olen aika alkaja editointi hommissa. 

Syyt tähän projektiin on, että vaikka olen Disney keräilijä, niin joskus tuntuu, etten aina ehdi keskittymään Disney klassikoihin, jotka ovat kuitenkin pääosassa keräilyharrastuksessani. Ja muutenkin nyt on oivallinen tilaisuus nähdä jotkut klassikot uudessa valossa! Ehkä mielipiteeni muuttuu jostain inhokista tai jokin suosikki elokuva voikin alkaa tuntua todella naurettavalta.
 Jaa, sitä ei tiedä mitä tämä projekti tuo mukanaan. 
Ensimmäisenä silmieni alle pääsi Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä, jonka arvostelun julkaisen heti huomenna. Lukijat voivat myös kommentoida omia näkemyksiään elokuvasta ja arvostelustani. Myös eriävät mielipiteet ovat hyvin tervetulleita :)


4 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta ja kivalta projektilta. :)
  Itse en ole kaikkia klassikkoja nähnyt vielä, mutta osallistun minkä pystyn arvosteluun. ;)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, minullakin on samanlainen projekti ollut menossa omassa blogissani jo... kröhöm... yli kaksi vuotta. Eli tiedän, mitä "venyneet projektit" tarkoittavat. ;) Mukava lukea jonkun toisenkin mielipiteitä ihanista Disney-klassikoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omat projektini ovat myös venyneet hiukan :D

   Poista