keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Lumi, talvi ja joulu...mitä muuta tarvitaan, kuin hulvattoman villiä menoa Aku Ankan ja hänen ystäviensä kanssa!Lämmin glögimuki, joulutorttu ja mukava nojatuoli johon voi käpertyä. Siitä on joulukuu tehty! Tietysti tähän aikaan kuuluu myös Disneyn joulu piirretyt.
Niitä on aina mukava katsella, vaikka ne olisi nähnyt tuhatsata kertaa aikaisemmin. Mutta kuka ei voisi vastustaa Aku Ankan kömmähdyksiä ja Tikun, sekä Takun talvipuuhia.
Sainkin viime vuonna joululahjaksi Aku Ankan joulusuosikit dvd:n. Se julkaistiin 9.11.2012 dvd:llä, sekä myös blu-rayllä.
Se sisältää lyhytelokuvia ajalta, jolloin itse Walt Disney oli mukana toteuttamassa niitä.Dvd sisältää seuraavat piirretyt:

Jääkiekkomestari                                Suuri Lumisota
Pelastuskoira                                        Tiku ja Taku
         Talven varalle                         Tikun ja Takun joulutohinat
Kornisota                                           Aku jäällä
Alppikiipeilijät                                 Hiihtämisen taitoAinakin nettikaupoissa kyseinen dvd on jo loppunut, mutta blu-raytä vielä saa. Eli jos haluat nämä ihanat piirretyt itsellesi niin mene heti nettiin tilaamaan :)


4 kommenttia:

 1. Taisikin käydä hyvä tuuri kun näin tämän dvd:n citymarketissa vitosella ja vielä viimeinen kappale. Kaverini osti sen sitten mulle joululahjaksi, eli vielä pitää 21 yötä odottaa että pääsee katsomaan ;)

  VastaaPoista
 2. Meidän kylän päivittäistavara kaupassa näitä näytti olevan 6 euron hintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kannattaa ostaa jos ei vielä omista tätä dvd:tä. Sillä uskon, että ihan heti ei uutta julkaisua tule, jossa on nämä piirretyt. :)

   Poista