perjantai 4. heinäkuuta 2014

Quasimodo nukkePikaisella kirpputori reissulla löysin sattumalta yksinäisen Quasimodon. Hintaa nukella oli vaivainen euro, joten en todellakaan miettinyt sekuntiakaan ostaisinko sen vai en. Quasimodo on ulkonäöstään päätellen kärsinyt lasten leikeissä, sillä sen selkää ja naamaa oli sutattu kynillä. Sain puhdistettua suurimmat liat, mutta nuken selkään jäi vielä jälkiä, jotka puhdistan myöhemmin.
Eli nyt minun kokoelmassani on ilman laatikkoa Quasimodo, Esmeralda ja Phoebus. Ja laatikkoissa värjöttelee Quasimodo ja Gypsy Dancing Esmeralda. Jotta saisin tästä Notre Damen Kellonsoittaja kokoelmasta täydellisen niin minun pitäisi saada hankittua avaamattomissa paketeissa myös Esmeralda, Phoebus ja Esmeraldan hevonen. Huh! Kuulostaa mahdottomalle tehtävälle, mutta hei, onhan tässä koko loppuelämä aikaa metsästää nukkeja :)

Sitten hiukan ilmoitusasiaa. Niin kuin olette varmasti huomanneet, olen hiukan muuttanut blogini ulkoasua. Tämä ei ole pysyvä ulkoasu vaan yritän tehdä jonkinlaisen Disney taustan, koska se sopii blogini tyyliin. Muutin myös käyttäjänimeni, joka on enemmän Disney tyylinen.
Voit myös löytää blogini nyt myös instagramista! Oikealla puolella on ----> painike josta pääsee helposti blogini instagramiin. Laitan sinne kuvia keräilemistäni Disney tuotteista, sekä itse tekemiäni editointeja Disney elokuvista. Ilmoitan siellä myös aina, kun olen tehnyt uuden bloggauksen ja joskus voin päivittää sinne, jotain mitä ei blogissani näe. Joten seuratkaa! :)Jengi koossa :)


Kaksoset
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti