keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Prinsessa Ruususen DVD ja Blu-ray kansikuvatTadaa! Eli tässä on tulevat kannet Prinsessa Ruusunen julkaisuille, joka julkaistaan syksyllä 2014. Päivämäärästä en ole enää kovinkaan varma, sillä olen nähnyt parilla sivustolla kaksi eri päivämäärää, mutta ilmeisesti marraskuussa dvd ja blu-ray tulevat myyntiin.

Totta puhuakseni olen hieman pettynyt. En kansikuvaan, joka on mielestäni ihan hyvä, vaan siihen tosiasiaan, että Suomessa ei julkaista Diamond Edition julkaisua :( minua se ainakin harmittaa...

Kansikuva on mielestäni hyvin yksinkertainen ja hyvä, ettei kanteen päätynyt kierrätettyä kuvaa :) Se on aina iso plussa, kun kanteen päätyy erilainen kuva, kuin aikaisemmin. 

Toivottavasti Kaunotar ja Hirviö saa myös uuden kansikuvan, pidetään peukut pystyssä! :)

Mitä mieltä te lukijat olette näistä kansista?6 kommenttia:

 1. On hienot kansikuvat! Ja tosiaan on kiva, että kansien kuvat vaihtelevat uusissa julkaisuissa. Ainoa asia, mikä etukannessa minua häiritsee, on se, että Pahattaren selän taakse jää tyhjää tilaa aika paljon! Pahattaren olisi voinut laittaa vaikka hieman vasemmalle päin suurennettuna, niin tyhjää tilaa ei olisi tullut, tai haltijatarkummit olisi voinut laittaa sinne liihottelemaan. Tai jopa linnasta jatkuva maisema olisi ollut parempi, kuin siniset pilvet. Jotenkin minua aina ärsyttää kauheasti, jos kansissa on tällaista "tyhjää tilaa". PAITSI jos kyseessä on taiteelliset, aikuiskeräilijöille suunnatut kannet, mitä Suomessa ei ole.... Pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, Pahatar olisi voinut olla isompi niin tuokin tila olisi käytetty. Kun oikein kauan katsoo noita kansia niin tuo tyhjä tila näyttää aika typerältä.

   Poista
 2. Itse kaipasin myös sitä Diamond edition julkaisua, mutta tämäkin kelpaa =) Minusta kansikuva on kaunis ja siinä on tietynlaista dramatiikkaa, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon kansista, mutta turhan tarkkana ihmisenä ärsyttää kun etukannessa Auroralla on vaaleanpunainen mekko kun se on sininen varsinaisessa herätyskohtauksessa! :) Mutta tuollaiset ovat pikku vikoja!

  VastaaPoista