sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tulevia blu-ray julkaisuja




Discshop.fi sivustolta löytyi lisää Disney blu-ray julkaisuja. Kaikilla uusilla julkaisuilla on sama julkaisupäivä 28.3.2014 joten toivottavasti kaikilla Disney keräilijöillä on silloin kukkaro pullollaan rahaa :) No, vitsi vitsi. Itse en ainakaan voi ostaa yhtään uutta julkaisua, vaan odottelen, että hinnat laskevat hieman. Kuitenkin nämä klassikot pysyvät varmasti myynnissä monta vuotta, sillä kyseessä ei ole kuitenkaan Lumikki tai Prinsessa Ruusunen. 

Tulevat klassikot ovat siis:
Bernard ja Bianca Australiassa
Keisarin Uudet Kuviot
Oliver ja Kumppanit
Karhuveljeni Koda 2

Laitoin vielä Frozenin blu-rayn kuvan, sillä pahoin pelkään, että tuo "muotokuva" on suomen julkaisun kannessa. Ei hyvä!
Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt Keisarin uudet kuviot ja Bernard ja Bianca Australiassa julkaisujen kansikuvista. Toivottavasti ne pysyvät julkaisuun asti, sillä ne ovat mukavan värikkäät. Vaikkakin toinen on kopio vhs julkaisusta, mutta silti eri kuin dvd:ssä. :)


























2 kommenttia:

  1. Myyntiin tuli itseasiassa enemmän klassikoita.

    Topi ja tessu
    Oliver ja kumppanit
    Bernand ja bianca australiassa
    Mulan
    Keisarin uudet kuviot
    Atlantis kadonnut kaupunki
    Lilo ja stitch
    Aarreplaneetta
    Karhuveljeni koda
    Lehmäjengi

    Mulla on nyt kaikki mitä Suomessa on julkaistu. :) Viimeisimmät hankinnat huuto.netistä : 2. Pinocchio (diamond), 16. Prinsessa ruusunen (50v juhla) sekä tänään saapui postista 1. Lumikki ja seitsemän kääpiötä ( collectors edition ) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen blogannut kyseisistäkin uutuuksista.
      Hienoa, että olet saanut kokoelmasi täyteen :)

      Poista