keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

The Little Mermaid Diamond Edition Steelbook blu-ray
Tänään esittelen teille yhden viime vuoden hankintani, se on The Little Mermaid Diamond Edition Steelbook blu-ray. Ostin sen huuto.netistä 20 euron hintaan.
No, onhan se paljon blu-raystä, jossa ei ole suomi puhetta tai tekstiä, mutta ihastuin tähän kansikuvaan ja pakkohan se oli saada kokoelmaan. (Pienenä vinkkinä Disney Suomelle, että yksinkertaisuus on kaunista. Kansikuvaan ei tarvitse tukkia kaikkia hahmoja, vain päähenkilö riittää.)
Hiukan kuitenkin petyin kotelon heppoisuuteen, vaikka kyseessä on steelbook niin kotelo tuntui muoviselta ja kevyeltä, kuin normaalit steelbookit. Myös levyke oli pettymys, odotin kuvallista, mutta se olikin vaaleansininen. No, kaikkea ei voi saada!

Sitten vielä pieni tiedotus tähän loppuun. Topi ja Tessu julkaistaan uudelleen dvd:llä. Myös jatko-osa ilmestyy dvd:llä ja blu-rayllä.
Julkaisuilla on sama julkaisupäivä 28.03.2014
Kiva nähdä muuttuko kansikuvat vai minkälaiset luomukset saapuvat kauppojen hyllyille.

Mukavaa viikon jatkoa!

Steelbook ilman pahvikuoria

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo kansi ♥
  Tiedätkö muuten, milloin Kaunotar ja hirviö meni Disneyn holviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä jo ainakin puoli vuotta kun kyseinen elokuva poistui markkinoilta.

   Poista
  2. Ahaa, eli siitä ei ole kauan aikaa.
   Hämmästelin vain kun löysin kyseisen elokuvan minimanista. Kaipa he olivat siivonneet varastoa ja sieltä löytyi tämä elokuva :D

   Poista
 2. Löysin vanhan blogitekstisi disneyn suuresta pelikirjasta. Vieläkö sinulta löytyy kyseinen kirja? Olisin kiinnostunut kirjan tiedoista (kustantaja ainakin) jotta voisin etsiä löytyykö sitä mistään keneltäkään enään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minulta löytyy vielä tuo pelikirja. Kustantaja tietoja kirjassa ei ole, mutta itse olen nähnyt näitä huuto.netissä.

   Poista
 3. Apua! Löytyikö tuo huuto.netistä!! D:

  VastaaPoista