sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viidakkokirja Blu-ray ja Pieni Merenneito 3D julkaisu
Kiitos kaikille Nalle Puh- kilpailuun osallistuneille. Kilpailu päättyi tänään ja arvon lähipäivinä onnellisen voittajan, jonka nimen ilmoitan täällä, joten muistakaa lukea blogiani.

Löysin homeenter.comin sivuilta uuden kansikuvaehdotuksen Viidakkokirja dvd:lle, sekä blu-raylle. En tiedä onko kyseessä ihan varmistettu kansikuva, mutta ihan siistiltä se vaikuttaa ainakin omasta mielestäni.
Näin myös cdon.comin sivuilla, että Pieni Merenneito olisi tulossa myös 3D julkaisuna tänne Suomeenkin. 
Ainakin kyseisen blu-ray julkaisun kohdassa luki 3D, mutta täysin varmaahan se ei välttämättä ole. Pidetään kuitenkin toivoa yllä, että kyseinen ihana klassikko julkaistaan myös 3D:nä.

Pienenä tiedotuksena voin kertoa, että en välttämättä pääse kovin usein päivittämään blogiani. Sillä surffailen netissä nyt mobiililaajakaistan avulla, joka on aika hidas. :( Joten joskus voi kestää, että saan ladattua kuvia tänne. Mutta muistakaa silti vierailla blogissani! Yritän päivittää sitä mahdollisimman usein. 2 kommenttia:

  1. Gigantin sivuilta löytyi tällainen kansikuva http://www.gigantti.fi/product/elokuvat/lasten-elokuvat-ja-sarjat/BDVDVIIDAKKOK/viidakkokirja-blu-ray En henkilökohtaisesti osaa sanoa, onko se parannusta ylläolevaan HomeEnterin kanteen verrattuna. Nähtäväksi jää, minkälainen kansi julkaisussa tulee loppujen lopuksi olemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla odotan, että mikä näistä kansista on se oikea. Yleensä nettikauppojen sivuilla lukee jos kansikuvaa ei ole vahvistettu Disneyn taholta, mutta näissä kummassakaan kaupassa ei näin lue.

      Poista