perjantai 14. kesäkuuta 2013

Disney blu-ray kansikuvia

Perjantai aamun kunniaksi ajattelin hieman surffailla netin ihmeellisessä maailmassa. Etsin muiden maiden Disney julkaisuja ja päädyinkin selailemaan Saksan ja Ranskan Disney klassikoita. 
Olen kyllä todella kateellinen ranskalaisille, joiden kansikuvat ovat aina yhtä hienoja! Ranskan kielisissä julkaisuissa ajatellaan hyvin paljon aikuisia keräilijöitä ja siksi kannet ovat hienostuneita ja taidokkaasti tehty. Myös saksalaiset julkaisut ovat hieman aikuismaisempia ja ainakin Leijonakuningas (kuva aivan alhaalla) on saanut hienomman blu-ray boxin kuin me täällä Suomessa. Suomen julkaisussa, minkä itsekin ostin on aika lapsellinen kotelo, ei millään pahalla Simba, Bumba ja Timon! ;) Ehkäpä Suomessakin Disneyn pitäisi alkaa ajattelemaan myös aikuisia keräilijöitä, jotka tykkäävät laadukkaista kansikuvista ja erilaisista julkaisuista. Tavallisen blu-ray ja dvd julkaisujen rinnalle voisi tulla niin sanottu keräilijöiden julkaisu, joka voisi maksaa enemmän ja olla hienostuneempi. Ainakin itse olisin valmis maksamaan keräilijöiden julkaisuista enemmän. 

Alla on kuvat hienoista julkaisuista mitkä löysin ja myös linkit mistä otin kuvat.
2 kommenttia:

 1. Upeita kansikuvia, etenkin Bambi boxi ja viimeinen Leijonakuningas boxi.

  Itsekin olen haaveillut, että Suomessa alettaisiin julkaista suosituimmista klassikoista erillistä sarjaa keräilijöille, mutta kysyntä kun on Suomessa sen verran pientä, niin sitä tuskin tulee koskaan tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ihmettelen kuitenkin ettei Suomessa edes myydä muiden Euroopan maiden julkaisuja. Tuskin dvd ja blu-ray levyjen tuonti maksaa kovinkaan paljon, ainakaan EU maista. Olisi todella mahtavaa jos Ranskasta ja Saksasta tuotaisiin erikoisboxeja tänne Suomeen, ainakin itse ostaisin ne heti :)

   Poista