keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tämän hetken harvinaisuudet

 
 
Aikomukseni ei ollut blogata Disney klassikkojen harvinaisuuksista. Mutta jostain kumman syystä bloggeri ei antanut ladata uusia kuvia koneelta, joten siksi päätinkin muistuttaa harvinaisuuksista ja tulevista julkaisuista :)
 
 
Prinsessa Ruusunen on tämän hetkin harvinaisin Disney klassikko. No, harvinainen ainakin niille, jotka eivät ostaneet sitä kun se ilmestyi uudestaan juhlajulkaisuna.
Huuto.netissä kyseisestä klassikosta saa maksaa mukavia summia 30-50 euroa kunnosta riippuen.
 
 
 
 
101 Dalmatialaista on myöskin palannut Disneyn holviin. Kyseinen klassikko ei kuitenkaan ole kovinkaan arvokas, huuto.netin hinnoilla sen hinta jää 30-40 korkuiseksi. No, on se silti aika kallis hinta dvd-levystä :)
 

 
Viidakkokirja pyörii samoissa hinnoissa, kuin 101 Dalmatialaista. Sen hinta ei nouse kovinkaan korkeaksi.
 
 
Pinocchio on kuin salaa hiipinyt Disneyn holviin. Nyt jos koskaan on oikea aika ostaa kyseinen elokuva, jos sen vielä löytää jostakin!

 
Lumikki karkasi Pinocchion kanssa kaupoista suoraan Disneyn holviin, eikä ole tulossa sieltä vähään aikaan pois. Kannattaa siis mennä huuto.nettiin ja ostaa kyseinen klassikko. Huuto.netissä hinnat ovat vielä aika halvoissa hinnoissa, kun ottaa huomioon että Lumikin ensimmäisestä dvd painoksesta maksettiin joskus jopa 80 euroa!


 
 
Jos haluat säästää rahojasi niin kannattaa odottaa Peter Panin ja Pienen Merenneidon uusia julkaisuja.
Peter Panin julkaisuajankohta on jo selvillä ja Pieni Merenneitokin tulee tämän vuoden puolella markkinoille, joten ei kannata tuhlata vanhoihin julkaisuihin rahaa. Sillä kun uudet julkaisut tulevat markkinoille, niin vanhojen julkaisujen hinnat romahtavat.
 
 
 

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti