keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Operaatio Notre Damen Kellonsoittaja

 
 
Omassa lapsuudessani Disneyn tarrakeräilykirjat olivat hyvin suosittuja.
Yleensä kirjanen maksoi 10 markasta 20 markkaan ja yksi tarrapaketti maksoi muistaakseni 5-10 markkaa.
Nykyään monet keräilevät vanhoja Paninin tekemiä keräilyalbumeita ja tarroja. Siksi niiden hinnat voivat nousta aika korkeiksi, sillä kysyntä on suuri.
 
Itse löysin Notre Damen Kellonsoittaja keräilykirjan antikvariaatista. Kirjanen oli hyvässä kunnossa painovuoteensa nähden (1996). Kirjassa oli vain pari tarraa ja se maksoi 6€. Aika vähän tarjontaan nähden, sillä kyseisiä Disney tarrakeräilykirjoja on vähän myynnissä.
 
Olen nyt noin vuoden verran metsästänyt kirjaan tarroja ja olenkin löytänyt jo yli puolet Suomen mantereelta. Ulkomaisilta nettisivuilta saisin helposti loputkin tarrat, mutta en ole vielä oikein innostunut tilaamaan ulkomailta.
 
 
 
  

 

 

 

 

 
 
 

4 kommenttia:

 1. Itselläkin alkoi nyt Panini keräily kun löysin 3 Disney-aiheista albumia :) En kuitenkaan onnistunut löytämään netistä yhtään suomalaista sivustoa/myyjää joka myisi tarroja näihin: Notre Damen kellonsoittaja sekä Kaunotar ja Hirviö. Osaisitko neuvoa jotain sivustoja tai onko sinulla ylijääneitä tarroja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Itse löysin tuohon Notre Dame albumiin tarroja huuto.netistä, jossa ei ole nyt vähään aikaan näkynyt vanhoja Disney tarroja. Olen itsekin yrittänyt löytää myyjiä tai yrityksiä Suomesta, mutta en ole löytänyt mitään sivustoa, joka myisi vanhoja keräilytarroja.

   Itselläni ei ole ylijääneitä tarroja, kun olen ostanut tarroja yksittäin.

   Löysin kuitenkin Paninin omilta sivuilta tietoa, että Italiasta voi tilata puuttuvia tarroja myös vanhoihin albumeihin. Mutta tilaajan pitää omistaa PayPal tili.

   Voin kyllä yrittää tehdä tiedusteluja, jos jokin muu firma voisi tuoda Suomeen paninin tarroja. Ilmoittelen sitten täällä jos saan asian etenemään.

   Poista
  2. Itsekin harkitsin Paninin sivuilta tilaamista mutta PayPalia ei tosiaan löydy ja tilauksen yhteydessä kysyttiin kirjasen koodin loppuosaa ja alkukaan ei suomenversioon täsmännyt...Muutenkin ulkomailta tilaaminen on itselle aika vierasta. Kiitos kuitenkin vastauksesta eikä tarvitse minun takia lähteä jälleenmyyjiä metsästämään :)

   Poista
  3. Olen joskus tilannut ulkomailta vain pankkisiirron avulla, joten tuo Paypal tili on hiukan outo kapistus.

   Yritän nyt kuitenkin löytää Suomen mantereelta jälleenmyyjiä, kun itsekin tarvitsisin vielä noita tarroja :)

   Poista