tiistai 8. toukokuuta 2012

Kaunotar ja Hirviö

Kaunotar ja Hirviö on klassikko numero 30, joka on julkaistu jo toistamiseen dvd:llä. Ensimmäinen dvd julkaisu oli yksi levyinen juhlajulkaisu, joka julkaistiin vuonna 2002. Dvd ehti olla pari vuotta myynnissä kunnes se taas katosi Disneyn holviin. Huuto.netissä ensimmäisen painoksen hinta kohosi pilviin ja siitä maksettiin melkein 100€. Itse en missään nimessä edes ajatellut dvd:n ostamista huuto.netistä kiskuri hinnoilla, ja maltoinkin odottaa uutta julkaisua.

Kaunotar ja Hirviö julkaistiin uudestaan vuonna 2010. Tällöin kyseessä oli 2-levyn diamond edition. Kaunotar ja Hirviö on pysytellyt nyt markkinoilla pari vuotta ja pienenä vihjeenä voin sanoa, että kannattaa ostaa kyseinen dvd heti, jos haluaa sen kokoelmiinsa. Sillä Yhdysvalloissa dvd on jo poistunut Disneyn holviin, enkä usko että se tulee sieltä kovinkaan pian takaisin. 
Itse sain edullisesti kokoelmaani myös ensimmäisen julkaisun ja nyt kannattaakin koluta myös kirpputoreilta dvd-hyllyjä, koska sieltä voi löytyä ensimmäisiä painoksia myös muista Disney Klassikoista.
Kaunotar ja Hirviö ensimmäinen dvd painos


Kaunotar ja Hirviö toinen dvd painos
                                                   Ja tässä vielä molemmat kannet vierekkäin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti