sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ihanuuksia

Voi ihanuus! Ei koskaan kannata surffailla netissä disneystoren sivuilla, jos ylimääräistä rahaa ei löydy ainakaan näihin ihaniin dvd:hin. Niin kuin jo eilen mainitsin niin en vielä keräile ulkomaisia julkaisuja, jos ei oteta huomioon Lumikki boxin ostoa :) Mutta kun näkee nämä ihanat kannet UK:n julkaisuissa niin tulee mieli tilata ne kaikki!
 Joskus nuo suomijulkaisujen kannet ovat hyvin kökköjä. Esim. verrataan alla olevia kuvia, Pocahontasissa on paljon kauniimpi kuva kuin suomijulkaisussa. Ihmettelen myös sitä, että Suomessa ei julkaista paljon näitä boxeja. Kaunotar ja kulkuri boxi on aivan ihanan näköinen ja tuo Leijonakuningas trilogia on aivan mahtava! Mutta silti niitä on turha odottaa suomenkielisillä kansilla.


Kuvat: disneystore.co.uk

2 kommenttia:

  1. Toi Leijonakuningas-boxi on jotain aivan upeaa. Sääli kyllä, että julkaisujen kuvitusta suunnitellessa tunnutaan ajattelevan vain lapsia, vaikka heitä kiinnostaa lähinnä se kotelon sisältö. Olisipa tajunnu tilata tuo boxi, kun niitä vielä oli. Muut puuttuvat klassikot löytyisi vielä tuolta Disneystoresta. Harmi, että toimituskulut ovat aika korkeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo boxi on kyllä vaikuttavan näköinen, harmi ettei Suomessa niitä julkaista. Olen itsekin katsellut, että voisin tilata disney storesta joitain dvd:tä, mutta postituskulut ovat kyllä aika suuret. Ihme, ettei Suomessa on Disneystorea, edes nettikauppana.

      Poista