lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kiusaus oli liian suuri...

Aivan, kiusaus oli todellakin liian suuri, kun menin tuttuun tapaani discshopin sivuille. Silmiini osui heti Disneyn pääsiäisale kampanja. Nyt klassikkoja ja niiden jatko-osia saa hyvin halvalla, vain 9,95€ joten kokoelmia kannattaa täyttää jos kukkaro antaa edes vähän myöten :)
No, itse en päässyt ihan noin halvalla lähtemään kaupan sivuilta, vaan ostoskoriin tipahti Lumikki ja seitsemän kääpiötä - Limited Edition Blu-Ray box. Boxi maksoi vain 39,95€ ottaen huomioon sen ihanan sisällön: kirja, rintamerkkejä, litografiat ja blu-ray + dvd. Tilaustani nopeutti se, että kyseinen harvinaisuus oli poistuva tuote ja niitä oli jäljellä vain 3 kappaletta.
Julkaisumaa oli Ruotsi, mutta se ei haittaa ainakaan minua, koska olen päättänyt, että sitten kun hamassa tulevaisuudessa saan koottua täydellisen suomenkielisen Disney Klassikko kokoelman, niin voin aloittaa ulkomaisien klassikko julkaisujen keräilyn. Mutta se on todellakin vielä kaukana tulevaisuudessa, sillä kokoelmastani puuttuu vielä hyvin monia klassikkoja  :)

Ja pienenä vinkkinä voin sanoa, että Lumikki on muutenkin taas poistumassa markkinoilta. Kyseistä dvd:tä on vielä joissain kaupoissa, mutta nyt on viimeinen tilaisuus hommata ensimmäinen Disney Klassikko hyllyynsä. Joten hopi hopi tilaamaan! :)

Kuva: Discshop.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti