sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Disney Hits Nuottikirja
Olen aina ihaillut Disney klassikoiden lauluja, jotka osa ovat hyvin taidokkaasti tehtyjä ja jäävät päähän soimaan päivä kausiksi, kun niitä kuuntelee. 
Siksi onkin mukava aina silloin tällöin soittaa itse pianolla klassikoiden lauluja. 
Sainkin siskoltani pari vuotta sitten lahjaksi Disney Hits nuottikirjan, joka kuuluu samaiseen nuottikirja sarjaan. Kirjassa on hyvin yksinkertaiset nuotit tutuille Disney lauluille. Mukana tuli myös cd, jolta laulut voi kuunnella, sillä se helpottaa ainakin joskus omaa soittoani hyvinkin paljon.
Olen jo aikaisemmin esitellyt ensimmäisen hankkimani nuottikirjan, joka oli yllätys yllätys, Notre Damen Kellonsoittajasta. Jos missasit tämän postauksen, niin voit käydä lukemassa sen tästä. 
Tavoitteenani oli saada jokaisesta klassikosta nuottikirjat, mutta niiden hankinta on jäänyt, sillä monet niistä maksavat aika paljon. Yleensä hinnat pyörivät 20 - 30 euron välillä. Hinnat ovat siksi aika korkeat, koska kirjat ovat taidolla tehty. Ne sisältävät kuvia klassikoista ja kaikkien laulujen nuotit. Mutta toivon, että tulevaisuudessa saan tähän kokoelmaan panostettua enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti