perjantai 26. kesäkuuta 2015

Pocahontas juttuja
Löysin kirpputorilta pari Pocahontas tuotetta. 0,50 € hintaan sain tämän kuvansiirtoarkin, joka oli avaamattomassa paketissa. Paketissa oli lievää kulumaa, mutta ostin sen kumminkin kun hinta oli niin halpa. 
Löysin myös pikkuisen palapelin, jonka kyljessä komeili lappu, että kaikki palat tallessa. Ostin palapelin 0,50 € hintaan, mutta kokoamisen jälkeen huomasin, että yksi pala puuttui :( Se on varmasti jokaisen palapelin tekijän painajainen, että pala puuttuu. Kyllä se hieman harmitti, mutta ei sille oikein voi mitään. 
Ehkäpä löydän seuraavalla kirpputori käynnillä jotain vähän isompaa ja parempaa :)
Ensin reunat kasaan:( yksi pala puuttuu


10 kommenttia:

 1. Hei, meillähän taisi siskon kanssa olla molemmat noista, ja jos ei palapelissä ollut sama kuva mutta kuitenkin samaa sarjaa oli! Tuo yhden palan puuttuminen harmittaa ehkä jopa enemmän kuin useamman puuttuminen! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se harmittaa, kun paketissa vielä luki, että kaikki palat oisivat tallella.

   Poista
 2. Nuo siirtokuvat ovat kyllä niin nostalgisia. <3

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin ärsyttävää kun palapelistä puuttuu pala... Minä en ole viimeaikoina löytänyt oikein mitään kirppiksiltä, mutta toivottavasti pian tulisi joku huippulöytö kun kesällä kirppikset on tavallista aktiivisempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekään en ole tehnyt kovinkaan hyviä löytöjä :/

   Poista
 4. Oi että, minulla oli pienenä juuri samanlainen kuvansiirtoarkki. Olipas hauska nähdä, mitä kaikkia kuvia siinä on alunperin ollut - itse kun olen hävittänyt niistä suurimman osan. Ja voi että, palapelin palan puuttuminen harmittaa kyllä aina! :(

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno tuo Pocahontas siirtokuvakirja. Minullakin on muistoja tuollaisesta, mutta Pocahontasta ei tainnut olla. Pocasta löysin vanhoja kauniita kiiltokuvia, jotka oli kyllä todella tunnelmallisisa. Tuollaiset 90-luvun alun Disney tavarat on todella upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki 90-luvun Disney tuotteet ovat todella nostalgisia :)

   Poista