maanantai 24. marraskuuta 2014

How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard. - Winnie The Pooh -Heipparallaa kaikki lukijani! :) Otsikkona onkin tänään mietelause ystävältämme, joka asuu Puolen hehtaarin metsässä. Nalle Puh on aikamoinen sanaseppä, sen huomaa Nalle Puh kirjoista joissa on kyllä aikamoisia viisauksia. 

Tänään esittelen teille ihan ensimmäisen Nalle Puh dvd painoksen. Se julkaistiin 14.08.2002. Kyseessä on ihan normi julkaisu, eli ihan yksinkertainen yhden levyn julkaisu, jossa on hieman extroja. Nalle Puh on julkaistu jo kolmesti dvd:llä, sekä yhden kerran blu-rayllä.

Ostin ensimmäisen julkaisun jokin aika sitten kirpputorilta eurolla. Aivan, yhdellä eurolla! Se oli aikamoinen löytö, sillä levyke ja kotelo olivat ihan ok kuntoisia. Luulen kylläkin, että kotelo on vaihdettu, sillä nämä ensimmäiset Disney julkaisut tulivat myyntiin sinisissä tai mustissa koteloissa.
Kotelon voi onneksi aina vaihtaa, sillä se pistää ikävästi silmään muuten sinisessä kotelorivistössä. 


Mutta, kertokaapa omista löydöistänne. Mikä on ollut teidän paras Disney löytö kirpputorilta? :)

6 kommenttia:

 1. Tää oli pienenä mun lempi leffa siis leikki ikäisenä muksuna. :) Tosin löytyi ihan vhs.lle nauhoitettuna versiona.

  VastaaPoista
 2. Moi ja kiitos hyvästä blogista! Vaikka en itse olekaan keräilijä (ostan vaan ne elokuvat joista tykkään) niin tätä on tosi mielenkiintoista lukea :) Innoistuin äsken lähtemään itsekin kirpparille ja sieltähän löytyi Leijonakuningas 2 ja Tarzan dvd:t yhteensä 3 eurolla. Muutamia naarmuja levyissä kyllä on, mutta varsinkin Tarzanista oon iloinen koska se oli 2004? vuoden erikoisjulkaisu kahdella levyllä :) Ja opiskelijan lompakkokin kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että viihdyt blogini parissa. :) Ja vau! Hieno löytö! :) Olen itsekin yrittänyt löytää Tarzanin kahden levyn julkaisun, mutta ainakaan vielä kohtuu hintaista kappaletta ei ole tullut vastaan.

   Poista
 3. Mukava löytö :)
  Pidän mutenkin kirppari löytöjesi lukemisesta

  Löysin noin kuukausi sitten Tuhkimon ensimmäisen DVD-julkaisun 3€. Pahvikansi oli vähän huonommassa kunnossa, mutta muuten ei ollut mitään: levy oli naarmuton.

  VastaaPoista