lauantai 11. lokakuuta 2014

Aristokatit uuden julkaisun kansikuva

Aristokatit dvd ja blu-ray saavat uudet kansikuvat. Julkaisut tulevat myyntiin 7.11.2014.
Mielestäni on mukavaa, että kansikuviin tulee hieman vaihtelua. Pisteet Suomen Disneylle tästä! :) Pidetään peukut pystyssä, että myös levyke olisi saanut jonkun kivan kuvan :)


Kannattaa myös jatkossa seurata blogiani, sillä seuraava bloggaukseni käsittelee ihan mahtavaa kirpputorilöytöä, jonka tein pari päivää sitten! Kyseessä on jotain mikä liittyy lemppari klassikkooni :) 
4 kommenttia:

 1. Sun blogi on niin mielenkiintoinen ettei ole pelkoa etten seuraisi sitä. :)

  VastaaPoista
 2. Pidän tästä kannesta paljon enemmän kuin aiemmasta! Hahmojen sommittelukin on paremmin toteutettu. Ei enää kovin kauaa Aristokattien julkaisuun. Jee! Se on ollut yksi suosikeistani lapsuudesta asti.

  Mietin tässä pitäisikö vain ottaa ja varata Aristokatit sekä Robin Hood CDON:ista. Olen jo moneen otteeseen saanut huomata että kauppojen käytännöt uusien elokuvajulkaisujen kohdalla ovat hieman vaihtelevat. Omasta mielestäni elokuvien pitäisi olla jo hyllyssä, kun kauppa avataan. Moneen otteeseen on saanut lähteä tyhjin käsin. Niin kävi eilenkin, kun oli tarkoitus käydä ostamassa uusimmat klassikojulkaisut. Kaupat olivat olleet auki jo muutamia tunteja, siltikin olin liian varhain liikkeellä. Päädyinkin sitten lopulta tilaamaan ne CDON:ista. Saipahan elokuvat ainakin edullisesti! Odottaminen on se ainut huono puoli. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut itsekin, että nykyään kaupoissa ei aina julkaisupäivänä ole myynnissä Disney klassikoita. Siksi itse melkein aina päädyn tilaamaan netistä, ainakin silloin paketti tulee juuri julkaisupäivänä postilaatikkoon :)

   Poista