keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tulevia julkaisuja
101 Dalmatialaisen kansikuva on vahvistunut, eli kyseessä on sama kansi, mikä on myös ruotsalaisessa julkaisussa. Kansikuva on ihan hyvä, sillä se kuitenkin poikkeaa hieman aikaisemmista julkaisuista.
101 Dalmatialaista tulee kauppojen hyllyille noin kuukauden päästä 25.07.2014

Myös Prinsessa Ruusunen julkaistaan uudelleen syksyn aikana, kansikuvaa suomalaiselle julkaisulle ei ole vielä tullut, mutta toivotaan, että se on yhtä hieno, kuin brittien julkaisussa.

Sain tiedon, että todellakin, Kaunotar ja Hirviö julkaistaan uudelleen. Se oli minulle aika ristiriitainen tieto, sillä kyseinen klassikko on ollut vähän aikaa Disneyn holvissa. 
Etsin hiukan tietoa netistä ja löysinkin sivun, jossa kerrottiin, että myös Ruotsissa kyseinen klassikko julkaistaan uudestaan. Missään muussa maassa sitä ei nähtävästi näillä näkymin julkaista, mutta tämä tieto voi tietysti vielä muuttua. 
Toivon kuitenkin, että kansikuva vaihdetaan, eikä Disney Suomi käytä vanhaa kantta, sillä se ei tekisi oikeutta hienolle mestariteokselle. 
5 kommenttia:

 1. Hyvin on tippunu Kaunotar ja Hirviön hinta huuto.netissä :) n. 20eurolla saa jo bluray julkaisun.. oisko immeisille tullu hätä kun ilmeni että leffa tulee uudelleenjulkaisuun. Toki se tuskin tulee diamondina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla mahdollista, että uusi julkaisu on täysin samallainen kansiaan myöten, kuin viime julkaisu.

   Poista
 2. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, ja voin sanoa, että tämä on ihan LOISTAVA! :D
  Olen myös suuri Disney-fani, ja animaatioelokuvien fani yleensäkin. ;)
  Muuten, Disney Suomi kertoi minulle Facebookissa, että Miekka kivessä ja Herkules julkaistaan blu-rayna syksyllä 2014. Monet tulevat varmasti olemaan tyytyväisiä tähän uutiseen, etenkin keräilijät ;)
  -Sims3Pelaaja tai pikemminkin DisneyFani tällä sivulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups, huomasin että tämän blogin kirjoittajan nimimerkki on DisneyFan...hölmö minä! XD

   Poista
  2. vaihdoin tuon nimen disneyfaniin vähän aika sitten :) Olenkin odotellut blu-ray julkaisuja noista klassikoista.

   Poista