tiistai 18. helmikuuta 2014

Tulevia blu-ray julkaisuja
Disney pistää jälleen tuulemaan. Ihan niin kuin aikaisemmin uumoilinkin niin Suomessakin julkaistaan lisää klassikoita blu-raynä. Alla lista tulevista blu-ray julkaisuista.

Aarreplaneetta - 28.3.2014
Atlantis Kadonnut Kaupunki - 28.03.2014
Lehmäjengi - 28.03.2014
Lilo ja Stitch - 28.03.2014
Topi ja Tessu - 28.03.2014
Mulan - 28.03.2014

Kaikilla näillä julkaisuilla on siis sama julkaisupäivä, olisinpa huomannut sen ennen kuin kirjoitin nuo kaikki :)
Kansikuvien suhteen olen pettynyt, sillä ilmeisesti kierrätyspolitiikka on juurtunut hyvin syvälle Suomen Disneyn ytimeen, ja näin ollen uusia kansia ei nähdä. Hiukan tuo ärsyttää, kun joissain on samat kannet, kuin vhs julkaisuissa, suoraan sanottuna on jämähdetty 90-luvulle.

Alla on kuitenkin kuvat, jotka olivat Discshopin sivuilla, alhaalta löytyy myös suorat linkit tuotteisiin.
4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Onpahan taas jotain mitä odottaa :) Sääli tosin, että suurin osa noista elokuvista on sitä vähän huonompaa tuotantoa. Mulan sekä Topi ja Tessu taitavat olla ainoat jotka lähtevät sitten heti matkaan.

  Olen usein miettinyt millä perusteella näitä uusia julkaisuja tehdään. Loogisesti numerojärjestyksessä julkaiseminen olisi ihan kiva niin tietäisi ainakin, mitä odottaa seuraavaksi. Alkuvuosien elokuvia kun on vino pino vielä julkaisematta. Vanhoja klassikoita odotetaan varmasti enemmän kuin näitä uudempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin olisi järkevää julkaista järjestyksessä, mutta ilmeisesti nämä uudet klassikot ovat halvempia julkaista, kuin vanhat. Muutenkaan nuo kansikuvat eivät innosta ainakaan minua hankkimaan näitä blu-ray julkaisuja ihan heti. Ehkäpä sitten alelaarista ne ostelen kokoelmaani :)

   Poista
 2. Moi! Voisitko kertoa, että onko jo julkaistuissa Hercules, Tarzan, NotreDamen kellonsoittaja, Basil hiiri ja Mulan disney dvd:eissä pahvikansia, vai metsästänkö niitä aivan turhaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni vain Basil Hiiren uudessa julkaisussa on pahvikannet, mutta noissa muissa dvd julkaisuiss ei ole. En ole ainakaan itse törmännyt sellaisiin.

   Poista