sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Operaatio Kaunotar ja HirviöJo pienenä ihastelin Disneyn keräilykortteja joita oli kaupoissa myynnissä. Yksi pussi kortteja maksoi noin kymmenen markkaa tai enemmänkin. Itse en koskaan saanut ostettua kortteja, sillä rahat eivät riittäneet edes yhteen pussiin. Olihan se kymmenen markkaa iso raha pienelle koululaiselle :)

Kaunotar ja Hirviö operaatio sai alkunsa vähän aikaa sitten, kun sattumalta löysin yhdeltä nettisivulta kortteja. Aluksi tilasin vain pari pussia, koska halusin varmistua, että kortit tosiaankin olivat Disney sarjaa, eikä mitään muuta. 
Kortit ovat aivan ihania. Ainakin omasta mielestäni. Ne on valmistettu vuonna 1992, joten osa korttien kuvista ovat hiukan tummia. Uskon, että kuvat on ”kaapattu” suoraan elokuvasta, joka on tummentanut kuvaa. Korttien takana on kuvien selostukset ranskaksi ja hollanniksi. Valitettavasti en osaa kumpaakaan kieltä, joten tekstien sisältö jää arvailtavaksi.
Korttien takana on myös hologrammi, joka kertoo korttien olevan aitoja Disney tuotteita.
Kortteja on yhteensä 198 ja sarjaan kuuluu 3D–hologrammikortteja. 

Uskon, että tämä operaatio etenee aika hitaasti, sillä tällä hetkellä yritän kerätä kortteja Suomesta, mikä on sinänsä aika haastavaa. Saisin kortit kokoon aika nopeasti ulkomaisista kaupoista, mutta en oikein vieläkään innostu tuosta ulkomailta tilaamisesta. Kaksi pussia ennen avaamista :)
Tällaisia kortteja sain kokoelmaani
Hmm...pitäisi varmaan ottaa sanakirja apuun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti