perjantai 14. joulukuuta 2012

Mikki Hiiren Jouluaatto

 
 
Mikki Hiiren Jouluaatto elokuva on vanha jouluelokuva ja myös pieni harvinaisuus. Se on  mukaelma Charles Dickensin romaanista Jouluaatto.
Tätä elokuvaa ei ole saatavana dvd:nä, vaan vain vanhan kunnon videona. Itse löysin kyseisen elokuvan kirpputorilta vain yhdellä eurolla. Se on hyvin halpa hinta, ottaen huomioon, että tätä elokuvaa ei näe joka päivä :) Huuto.netissäkään ei ole tällä hetkellä yhtään tätä vhs:ää tarjolla, joten jos törmäätte jossakin tähän elokuvaan niin kannattaa ostaa se.
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. "Tätä elokuvaa ei ole saatavana dvd:nä, vaan vain vanhan kunnon videona. Itse löysin kyseisen elokuvan kirpputorilta vain yhdellä eurolla."

  Muistaakseni tämä on julkaistu jossain DVD:ssä lisämateriaalina. Saattaa olla, että kyseessä on ollut joku Walt Disney Treasures- sarjan bokseista, mutta hämärä muistikuva olisi että olisin tuon suomeksikin nähnyt ihan viime vuosina. Treasures- sarjassahan ei suomeksi dubbauksia ole ollenkaan, joten mahdollisesti tämä on muuallakin julkaistu. Onnea siis etsintöihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, löysinkin netistä tietoa, että ainakin joissakin maissa elokuva on julkaistu lisämateriaalina Mickey Mouse in living color vol.2 dvd:ssä. Tietty Suomessa se on voitu julkaista joissakin muissa Mikki dvd:ssä. Mutta täytyy jatkaa etsintöjä :)

   Poista
 2. Moikka! Ootko löytänyt tätä leffaa? Ollaan etsitty veljeksien kanssa Mikki Hiiren Jouluaatto elokuvaa varmaan 10 joulua putkeen tai enemmänkin. Meillä oli aikoinaan se VHS, mutta se on jo tuhoutunut kauan sitten. Siinä VHS:ssa oli legendaariset suomenkieliset dubbaukset ja useampi lyhytelokuva sekä tietenkin se Saiturin joulu. DisneyPlus-palveluun on tullut tuo Mikki Hiiren Jouluaatto mutta vaan se Saiturin joulu osio ja eri suomalaiset dubbaukset (väärät :D) kuin tuossa VHS:ssa. Eli etsintä jatkuu ja kaikki vinkit tervetulleita.

  VastaaPoista