perjantai 21. syyskuuta 2012

Pinocchio ~ Ensimmäinen dvd julkaisu ~

 
Pinocchion ensimmäinen dvd julkaisu on todellinen harvinaisuus, jota on vaikea löytää hyväkuntoisena. Julkaisun kansikuvaan ja levyn ulkoasuun on panostettu paljon enemmän kuin nykyään julkaistaviin klassikko dvd levyihin, jotka ovat pääosin harmaita.
 
 Itse löysin kyseisen dvd:n huuto.netistä, mutta sain pulittaa siitä kivan hinnan noin 15 € mikä on kyllä suuri summa Disney keräilijälle (joka pyrkii täydentämään kokoelmaansa halvoilla tuotteilla)
Dvd:ssä oli tallella myös kohtausvalikkolappu, mikä on sinänsä pienoinen ihme :) Jotkut keräilijät vaativat aina, että valikkolappunen pitäisi olla mukana, mutta itse painotan keräilyssä enemmänkin kansipaperien ja levyn laatuun.
 
Olen jo aikaisemmin esitellyt Pinocchion Juhlajulkaisun, jossa mainitsin että Pinocchio dvd julkaisuja on yhteensä kolme. Itselläni ei tuota toista ole ja tuskin alan sitä nyt itselleni hamuamaan. Sillä Pinocchio on (niin kuin jo monet ovat harmikseen huomanneet) siirtynyt takaisin Disneyn holviin ja sitä on mahdoton saada enää kaupan hyllyltä. Huuto.netistä voi vielä löytyä juhlajulkaisua kohtuu hintaisena, mutta kannattaa toimia nopeasti!
 
 
 
 
 
 
 
Pinocchio ensimmäinen dvd julkaisu
 

 
 


 
 
 
 
 

 
Ensimmäinen ja kolmas julkaisu vierekkäin

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti