maanantai 18. elokuuta 2014

Tulevia blu-ray julkaisuja
Syksystä on tulossa Disney keräilijöiden juhla-aikaa, sillä Miekka Kivessä ja Herkules julkaistaan blu-rayllä ensimmäistä kertaa. Nämä klassikot tulevat kauppojen hyllyille 10.10.2014
Miekka Kivessä saa ilmeisesti erilaisen kansikuvan, mutta Herkules saa tyytyä vanhaan dvd kansikuvaan. 
Myös Kaunotar ja Hirviö saa uuden julkaisun, mutta ainakaan vielä kansikuvaa ei ole vahvistettu. Pahoin pelkään, että vanha kansikuva päätyy uuteen julkaisuun  :(

Älkää unohtako myöskään Prinsessa Ruususen uutta julkaisua, joka tulee loppu vuodesta myyntiin! 

4 kommenttia:

 1. ... Ja taas saa ärsyyntyä Miekka kivessä -DVD:n kannen tyhjästä tilasta! :( Ja todella erikoinen ratkaisu, jos samaisen DVD:n kansi on sininen, mutta sivusta punainen...??? Näyttää vähän omituiselta. Toivotaan, että Kaunottareen ja Hirviöön tulisi erilaiset kannet!

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on siis blu-ray julkaisu :) omastakin mielestä kansikuvassa on aika paljon käyttämätöntä tilaa, mutta uusi kansikuva kelpaa minulle, koska se on parempi, kuin vanhan kansikuvan kierrätys :)

  VastaaPoista
 3. Miekka kivessä -elokuvan kannen sommittelu on kieltämättä epätasapainossa. Elokuvan nimen olisi voinut vaikka mahduttaa ylijääneeseen tilaan, eikä tunkea itse kuvituksen päälle (ja kaiken lisäksi vielä aivan keskelle.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Nimi olisi voinut olla ihan hyvin yläpuolella.

   Poista