sunnuntai 3. elokuuta 2014

Leijonakuningas toinen VHS julkaisuKirpputoreilta löytyy kesällä, vaikka mitä kivaa. Olen etsiskellyt jo pitkään Leijonakuninkaan toista vhs julkaisua ja vihdoin löysin sen! Vhs maksoi vain 1,20€, aika halpa siihen nähden, että ennen tämäkin video maksoi 159 markkaa. 
Olen nähnyt näitä huuto.netissä myynnissä, mutta postikulujen hinnaksi tulee aina reippaasti melkein kolme euroa, se ei kuulosta paljolta, mutta jokainen euro on kuitenkin pienelle keräilijälle tärkeä :)
Onneksi siis löysin tämän ihan ok kuntoisen kappaleen niin halvalla! 
Nyt omistan molemmat vhs julkaisut, molemmat dvd julkaisut, sekä blu-ray + dvd julkaisun ja myös pelkän blu-ray julkaisun. 

Tässä vhs julkaisussa on myös klassikkomerkintä kyljessä, niin kuin kaikissa sinikantisissa Disney vhs julkaisuissa. Odotankin innolla, että saan kaikki Disney videot kasaan, joissa on klassikkomerkintä, sillä ne näyttävät hyllyssä aika kivalta, kun kaikki on koossa. En kuitenkaan ole ihan varma mitkä kaikki Disney klassikot ovat saaneet myös videoihin klassikkomerkinnän, sillä video julkaisuista ei ole pidetty minkäänlaista kirjaa, en ainakaan ole löytänyt mitään informaatiota vhs julkaisuista.

Pienenä muistutuksena voin sanoa, että Leijonakuningashan on poistunut Disneyn holviin, eikä se tule kauppoihin pitkään aikaan. Joten nyt, jos koskaan kannattaa ostaa kyseinen klassikko huuto.netistä itselleen. Sillä hinnat ovat pysyneet vielä aika alhaisissa lukemissa, ottaen huomioon, että ennen uutta julkaisua käytetystä Leijonakuningas dvd:stä sai maksaa melkein 80 € 1 kommentti: