sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Bambi Diamond Edition dvdBambi Diamond Edition dvd on toinen dvd julkaisu viidennestä Disney klassikosta. Se julkaistiin 4.03.2011.
Samaan aikaan julkaistiin myös blu-ray. 
Minun kai täytyy tunnustaa, että kun etsin tämän dvd:n oikeaa julkaisuajankohtaa niin hämmästyin todella, kun huomasin, että Bambi on poistunut Disneyn holviin. Siis milloin se oikein tapahtui?? Olen aina seurannut todella tarkkaan poistuvia ja tulevia Disney klassikkoja ja nyt huomasin, että Bambia ei enää myydä. 
Voi rähmä, en edes itse ehtinyt ostaa kyseistä julkaisua blu-raynä, joten nyt sitten alkaa kamala metsästys, että löydän sen halvalla. 
Viimeksi kun Bambi poistui Disneyn holviin niin sen hinta ei kohonnut korkealle, mutta jos monet muutkin ovat vasta nyt huomanneet Bambin kadonneen, niin hinnat voi kohota nopeasti.


Ensimmäinen ja toinen painos


7 kommenttia:

 1. Meni muistaakseni samaan aikaan myynistä kun kaunotar ja hirviö timantti julkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, mutta aika huomaamattomasti Bambi poistui myynnistä.

   Poista
 2. Tuli tämä uutinen itsellekin aikamoisena yllätyksenä. Taas meni hieno klassikko sivu suun. Samoin kävi Prinsessa Ruususen, Aristokattien, Lumikin ja Dalmatialaisten kanssa. Esimerkiksi Ruususessa oli niin upea kansikuvituskin, että senkin puolesta pistää harmittamaan :(
  Onneksi kuitenkin nappasin mukaani Tuhkimon DVD-julkaisun vieraillessani Citymarketissa viime lauantaina. Edellisellä käynnillä niitä oli hyllyssä vielä vaikka kuinka monta, mutta lauantaina kyseistä DVDtä oli enää yksi kappale jäljellä. Ei siinä enää voinut jäädä jahkailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ainakin homeenterin nettikaupassa vielä myynnissä Bambi dvd:tä. Mutta blu-raytä ei enää löydy mistään.

   Prinsessa Ruususen kansikuva on kyllä hieno. Ja itseltäni jäi se hankkimatta blu-raynä.

   Nykyään kaupoissa on hyvin vähän klassikkoja myynnissä, onneksi on nettikaupat joista saa tilattua hieman halvemmallakin klassikkoja. :)

   Poista
 3. Kävi jälleen tuuri ja löysin Bambin Bluray + DVD -julkaisun Juhannusaattona Prismasta. Hintakin oli vain 14,95 :)

  VastaaPoista