maanantai 27. toukokuuta 2013

Snow White And The Seven Dwarfs dvdNäette aivan oikein. Ostin taas yhden ulkomaisen Disney klassikko julkaisun. Olen jotenkin innostunut näistä muiden maiden julkaisuista. Yleensä olen pitänyt todella tiukkaa linjaa siitä mitä ostan ja kuinka paljon rahaa käytän keräilyyni. Mutta nyt Disney kärpänen on purrut minua ja saanut minut suurentamaan kokoelmaani :)

Kyseessä on siis iki-ihana Lumikki klassikko. Kyseinen julkaisu on rapakon takaa, Yhdysvalloista. Dvd:n päällä oli tuttuun tapaan pahvikannet ja niin kuin huomaatte kansikuvakin on paljon yksinkertaisempi, sekä hillitympi kuin täällä Suomessa. Jotenkin ihastuin tähän kansikuvaan! Se on paljon hienompikin kuin meidän juhlajulkaisumme. Uskon, että Yhdysvalloissa on paljon aikuisia Disney keräilijöitä, jonka takia Disney panostaa enemmän kansikuvien tekemiseen, kuin Suomessa, jossa pääosin klassikoita ostetaan lapsille.
No, kuitenkin ostin kyseisen dvd:n vain 12 euron hintaan pienestä putiikista. Yritin etsiä hiukan enemmän tietoa kyseisesti julkaisusta, mutta netin ihmeellisestä maailmasta ei löytynyt yhtään mitään.

Pientä ilmoitusasiaakin olisi. Juuri tulleen tiedon mukaan Pienen Merenneidon uudella julkaisulla on uudempi dubbaus, eikä ollenkaan vanhaa. Tämä on tietysti surullinen tieto niille, jotka odottivat tuota vanhaa dubbausta uuteen julkaisuun. Mutta teknisten syiden vuoksi vanhan dubbauksen saaminen blu-raylle, sekä dvd:lle on mahdotonta. 
Tämä tietohan merkitsee sitä, että aivan ensimmäinen Pieni Merenneito vhs saa lisää arvoa itselleen, joten jos omistatte kyseisen julkaisun niin älkää ihmeessä luopuko siitä pilkka hinnalla :)


Kumpi kansi on maassa kaunehin? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti