keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lumikki ja seitsemän kääpiötä blu-rayLumikki ja seitsemän kääpiötä on poistunut jo aikoja sitten markkinoilta, joten ajattelinkin, että nyt olisi korkea aika esitellä Lumikki blu-ray.
 Esittelin blogini alkuaikoina Lumikki ja seitsemän kääpiötä limited edition boxin, johon kuului myös blu-ray. Niihin aikoihin en ollut oikein varma aionko kerätä Disney klassikkoja blu-raynä, joten säilytin Lumikin muoveissaan. No, kuitenkin nykyaika tempaisi minut mukaansa ja olen hankkinut Kaunottaren ja Hirviön uudessa formaatissa. Joten päätin avata vihdoin ja viimein Lumikki blu-rayn. 
Kyseisen blu-ray julkaisun päällä oli tuo pahvikotelo. Kansitekstit olivat ruotsin kielellä, mikä ei sinänsä haittaa minua. Levykkeillä on kuitenkin suomi tekstit ja puhe.

Lumikki ja seitsemän kääpiötä limited edition blu-ray + dvd julkaistiin 28.10.2009 samana päivänä jolloin Lumikki blu-ray tuli yksistäänkin myyntiin. 

Tällä hetkellä Lumikki ja seitsemän kääpiötä blu-rayn hinnat ovat korkealla, ainakin huuto.netissä. Mutta tietysti jos on varaa ostaa kyseinen klassikko uudessa formaatissa niin se kannattaa. Sillä uskon, että blu-rayn hinta voi kohota tulevan vuoden aikana kivoihin lukemiin.
 Sillä maksettiinhan aikoinaan Lumikki dvd:stä jopa 80 € Ei kommentteja:

Lähetä kommentti