perjantai 17. elokuuta 2012

Päivän kirpputorilöydötTänään tuli taas käytyä lukuisilla kirpputoreilla ja kyllä niistä löytyikin ihan mukavasti Disney aiheista tavaraa. Löysin vanhoja Disneyn musiikkisatuja, jotka useimmiten maksavat noin 5-10€ / kpl ainakin huuto.netissä. Mutta kirpputorilta sain ne hyvin halvalla 0,8€ / kpl. :) Aika hyvä löytö ainakin omasta mielestäni. Mukaan tuli myös kaikenlaisia kirjoja ja pari sarjakuva-albumia.  

101 dalmatialaista kirjanen maksoi 0,4€Englanninkielinen minikirja Snow White and the Seven Dwarfs maksoi 0,7€
Aladdin musiikkisatu vuodelta 1993 maksoi vain 0,8€
Kirjasen väri on hyvin sähköisen sinisen, eikä kamerakaan meinannut saada kuvaa otetuksi :)
Kaunotar ja Kulkuri musiikkisatu ilman kasettia mikä hiukan harmitti. Kirjanen vuodelta 1984 maksoi vain 0,2€


101 Dalmatialaista ~ Lupsakkaat luppakorvat musiikkisatu vuodelta 1992 maksoi 0,8€Ihana Leijonakuningas musiikkisatu vuodelta 1994 maksoi vain 0,8€:( Mufasa ressu...Pinocchio musiikkisatu vuodelta 1985 maksoi vain 0,8€Lumikki musiikkisatu vuodelta 1984 maksoi vain 0,8€


Sitten hiukan uudempaan tuotantoon Dumbo pelastaa sirkusjunan on lasten kirjakerhon sarjaa vuodelta 1995. Maksoi vain 1€

Herkuleksen tarina maksoi vain vaivaiset 0,4€


Todella söpö kirja Robin Hood ja pikku Töpö maksoi vain 0,5€

Bambi heikolla jäällä maksoi vain 1€Tiku ja Taku ~ Helmeri Haisunäätä lähti mukaan yhdellä eurollaNalle Puh ~ Kuinka möhköfantti pyydystetään maksoi vain 1€Hessu ja taikakirves suoraan vuodesta 1982 lähti mukaan yhdellä eurollaIhana Tuhkimo maksoi vain yhden euron


Millenium Disney kirja maksoi 2€
Mestarietsivä Basil Hiiri ja suuri junaryöstö. Melkein uudenveroinen sarjakuva-albumi maksoi vain yhden euron.Samaa sarjaa oleva Bengalin silmän tapaus oli vain 0,5€ vaikka albumi on loistavassa kunnossa.

Ja lopuksi koko kasa yhdessä. (Salamavalo hiukan häikäisee keskellä.)


2 kommenttia:

 1. Aivan älyttömät nostalgiatripit näistä kuvistasi! Mulla on ollut tuo Lumikki-musiikkisatu, ja muistan, että tykkäsin siitä hulluna, kun siinä oli tuo kuva Lumikin oikeasta äidistä alussa :) En muista näytetäänkö sitä elokuvassakaan?

  Ja tuo minikirja. Vanhempani toivat sellaisen Englannista, kun olin pieni, tosin Tuhkimo-versiona. Se oli ihan lemppari, vaikken kieltä osannutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa vanhoissa musiikkisaduissa on kyllä ihanat kuvat ja paljon paremmat kuin nykyaikaisissa lasten kirjoissa.

   Ja en nyt muuten muista, että oliko tuo Lumikin äidin kuva elokuvassa. Ei ehkä ollut, tai sitten se on näytetty niin nopeaa, etten vain muista sitä. :)

   Poista