keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Disney tuotteita



Olen tilaillut kaikkea kivaa EMP:ltä tämän vuoden aikana ja monet tilauksistani ovat olleet yleensä Disney aiheisia tuotteita. Yleensä tilaan aina alennettuja tuotteita, koska en raaski täysihintaisia tuotteita ostaa. Nämäkin löysin alennuksesta noin kuukausi sitten ja olihan ne pakko ostaa, kun halvalla sai :) 

En ole ehtinyt päivittää kaikkia ostoksiani tänne blogiini ja näitä bloggauksia on tulossa paljon, jossa esittelen tilaamiani tuotteita. 

Ihastuin Marie laukkuun, joka on kuvitukseltaan hyvin söpö ja laukku on kestävää materiaalia, sekä hyvin tilava. Oliver ja kumppanit paita on aivan ihana. Painatus on hyvä ja paita on muutenkin hyvää materiaalia, joka istui hyvin päälle. Ja tietysti oli pakko tilata myös Leijonakuningas muki, joka reagoi lämpöön. Mukin musta tausta muuttuu värikkääksi, kun mukiin kaataa kuumaa juomaa. Pelkän kahvin lämmöllä mukin kuvitus ei tullut esiin, vaan jouduin kaatamaan kiehuvaa vettä sen täyteen, että väri alkoi vaihtua. Siitä pieni miinus, sillä en juo koskaan niin kuumia juomia :D





































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti