sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Leijonakuningas figuurit


Pari vuotta sitten siskoni toi minulle tuliaisiksi Disney Storesta tämän Leijonakuningas figuuri paketin. Se sisältää viisi figuuria keskeisistä hahmoista. 
En tällä hetkellä itse osta Disney figuureja, mutta joskus olen niihin huuto.netissä törmännyt. 90 - luvun Disney figuureista maksetaan aika mukaviakin summia ja ne ovat laadukkaampia, kuin nykypäivänä tehdyt figuurit. 
Tämänkin paketin hahmoissa on hieman parantamisen varaa. Hahmojen silmät ja muut piirteet eivät ole kovin onnistuneita, Scarkin näyttää aivan liian lempeältä ollakseen pahis. 
Joissakin kohdissa figuureilla on myös pieniä väri virheitä, mikä hieman harmittaa.

Tulevaisuudessa voisin harkita figuurien keräämistä, sillä ne ovat ihan kivan näköisiä ja olisi mukava saada kirjahylly täyteen Disney hahmoja, mutta tällä hetkellä en kyllä ehdi keskittymään figuurien metsästykseen :)


Tein muuten huuto.netistä pari halpaa löytöä, jotka tulen esittelemään blogissani kesän aikana :)6 kommenttia:

 1. Ehkä nää ont arkoitettu enemmän lasten leikkeihin kuin keräilijän hyllyyn.
  Itse tein hyviä Disney lautapeli löytöjä. Voin tulla vinkkaamaan sulle, kun ovat blogissani näytillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmoita ihmeessä niin tiedän tulla katsomaan löytöjäsi :)

   Poista
 2. Tosi kiva tuliainen! :) Olisi kyllä mukava jos figuureissa (ja muissa tuotteissa) otettaisiin huomioon myös keräilijät sillä etenkin lelukeräily on jatkuvassa nousussa! Ne 90 -luvun figuurit ovat aivan mahtavia. Ystävälläni oli useampi kappale juuri Leijonakuningas -figuureja ja olin tietysti aika kateellinen! :) Itselläni oli vain Nala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Monet aikuiset keräilijät ostavat mielellään lapsille tarkoitettuja tuotteita, mutta ainakaan vielä ei pohjoismaissa ole otettu keräilijöitä huomioon yhtä hyvin kuin muualla.

   Poista
 3. On se ihme ettei nykypäivänä panosteta figuurien ulkönäköön :/ itse omistan näitä 90 -luvun leijonakuningas figuureja ja kyllä ne näyttää siltä miltä pitääki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että yksi syy on se, missä figuurit nykyään valmistetaan. Muistaakseni 90- luvun figuureja tehtiin euroopan maissa, mutta nykyään varmaan kiinassa. Mikä on aika harmi juttu, koska olisi kiva saada kohtuuhintaisia figuureja, jotka näyttää elokuvan hahmoilta.

   Poista