tiistai 7. lokakuuta 2014

Bambi Platinum Edition DVD
Bambi Platinum Edition DVD julkaistiin Yhdysvalloissa 1.3.2005. 
Se sisältää kaksi levykettä ja pienen vihkosen, jossa on tietoa levykkeiden sisällöstä. 
Ostin tämän julkaisun yli vuosi sitten viiden euron hintaan nettidivarista. Omasta mielestäni dvd oli halpa, koska ulkomailta tilattuna hintaan tulisi ainakin yli kymppi lisää. 
Mielestäni kansikuva on ihana ja kivan värikäs, tämä onkin yksi suosikki kansikuvistani :)

Vähään aikaan en olekaan ostellut ulkomaisia Disney klassikoita kokoelmaani. Muutenkin kaikki turhat hankinnat ovat jääneet pois. Tai, no ei kai mikään Disney ostos ole turha :), mutta nyt keskityn taas suomalaisiin julkaisuihin. Yritän saada blu-ray kokoelmani ajan tasalle ja ehkä pari dvd:täkin tulee hankittua :)
5 kommenttia:

 1. On kyllä nätti kansi ja ihanat levykkeet. :)

  VastaaPoista
 2. Luin vanhoja tekstejä ja en sinne ole enää viittinyt kommentoida, mutta pystyn hyvin samaistumaan sinuun kun kirjoitit ettei sinulla lapsena ollut kuin yksi Disney vhs, kun ne olivat niin kalliita. Mulla melkein sama juttu. Oli vain kaksi Tuhkimo ja Kaunotar ja Hirviö. Niitä tulikin paljon katsottua. Maksoivat tuolloin 159 markkaa. Nyt tuntuu hullulta kun niitä samoja leffoja saa ilmaseksi. Ikävä kyllä mies laittoi stopin mun hyvin alkaneelle vhs keräilylle. Sanoi että vievät liikaa tilaa. Olisikin kiva tietää missä ja miten sinä säilytät näitä kaikkia Disney aarteita. :)

  ps. Bambi leffa oli muuten ensimmäinen Disney elokuva jonka lapsena näin ja käytiin oikein elokuvissa katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis vhs nauhathan olivat aika kalliita, kun ajattelee, että nyt uudet dvd:t maksavat noin 16 euroa, jos edes sitäkään, eli vain noin sata mummon markkaa. Mutta markka aikana tuskin olisin itsekään tuhlannut melkein kahta sataa videoon. Onhan se hassua, että kirppareilta saa videoita eurolla tai halvemmallakin, mutta sitähän se kehitys on :)

   Onhan tuo säilytys hieman ongelmallista. Minulla on aika iso kirjahylly, jossa säilytän Disney dvd:t ja vhs nauhat. Ihan ylimmällä hyllyllä on nuket ja vaatekaapin päällinen toimii palapelien ja muiden Disney pelien säilytystilana. Tietysti joskus Disney tavaraa pursuaa melkein joka puolelta, jollei aina ehdi laittamaan niitä järjestykseen :D Mutta vhs nauhat vievät kyllä eniten tilaa. Olen itsekin joutunut alkamaan hieman miettimään, että ostanko kaikkia nauhoja joita kirppareilla näkee. :)

   Poista
 3. Bambi on ehdottomasti suosikki elokuvani lapsesta lähtien, koska onhan se ensimmäinen Disney elokuva jonka olen lapsena nähnyt. DVD versio vaan tuotti pienen pettymyksen kun DVD:ssä on uudet suomenkieliset äänet ja Jukka Kuoppamäen laulut jääneet pois. Ne lapsuudestani muistan. DVD julkaisu siis ei ole minulle se aito alkuperäinen suomenkielinen Bambi :( Toivon että jostain löytäisin VHS kasetin joka minulla on lapsena ollut ja voisin katsoa elokuvan minulle tutuilla äänillä.

  Kiitos muuten blogistasi, löysin sen hiljattain kun etsin netistä Tuhkimon 2 ja 3 osaa DVD:llä niin sitä kautta löysin blogisi, en vain ole aikaisemmin uskaltanut kommentoida mitään.

  VastaaPoista