maanantai 15. syyskuuta 2014

Mitä jos kenkä ei olisikaan sopiva?
Tuhkimo Taikansa Kutakin julkaistiin ensimmäisen kerran dvd:llä 7.09.2007
Se on kolmas jatko-osa ihanalle Tuhkimo tarinalle. 
Itse en ole koskaan oikein pitänyt jatko-osista, mutta tämä on kuitenkin ihan siedettävää katsottavaa. Juoni ei ole niin tökerö, kuin joissakin jatko-osissa, vaan se on ihan hyvin toteutettu. Tietysti kolmas osa ei ole yhtä hyvä, kuin alkuperäinen Tuhkimo. Mutta yritys on hyvä! :)

Tämä elokuva on julkaistu jo kaksi kertaa dvd:llä ja yhden kerran blu-rayllä. Esittelinkin vähän aikaa sitten 2-3 blu-rayn yhteispaketin.
Ostin kyseisen dvd:n käytettyjen dvd-levyjen kaupasta netistä, hintaa tuotteelle tuli 7 euroa. Ei paha hinta, kun mukana tuli ihana pahvikotelokin ja dvd oli muutenkin kuin uusi.
Pidän kovasti tästä kansikuvasta, joka on todella onnistunut. Tämä on mielestäni yksi parhaista kansikuvista. Juuri tällaisiin Disneyn pitäisi panostaa nykyaikanakin. 
Vertailin vanhan ja uuden julkaisun kansia (kuva alhaalla) ja ero on huomattava. Uusi kansikuva on aivan tökerö ja se muistuttaa aivan liikaa Tuhkimo klassikon ensimmäistä dvd julkaisua. 


6 kommenttia:

 1. Siis eikö taikansa kutakin ole nimenomaan toinen jatko-osa ja kolmas Tuhkimo elokuva? Vai olenko missannut jonkun tuhkimojulkaisun?

  Jatko-osana taikansa kutakin on kyllä erittäin hyvä. Ei lähellekään taianomaisen tuntuinen mutta juoneen oltiin sen verran panostettu että elokuvan katsominen ei käy tylsäksi.

  ja kyllä tuo ensimmäinen julkaisu on kansikuvineen paljon parempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ensiksi tulee Tuhkimo klassikko, sitten toinen osa Unelmien Prinsessa ja kolmas osa Taikansa Kutakin.

   Poista
 2. Pidän itsekin kovasti tästä kannesta! Sattuikin postaus sopivasti kun katsoin tämän elokuvan juuri eilen :D

  Nyt on muuten CDONin mukaan Robin Hoodkin tulossa Blu-raylle! (7.11.2014) Oikein kunnon julkaisupläjäys tiedossa tälle syksylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasinkin, että blu-ray julkaisuja tulee taas aika kivasti myyntiin :)

   Poista
 3. Tuhkimo 3:sen kansikuva on todellakin malliesimerkki siitä, mihin Disneyn tulisi kansikuvien kanssa pyrkiä. Kansikuvan lisäksi pidän paljon kuhokuvioidusta sliparista ja kuvallisesta levykkeestä. Harmi että lähes kaikki nykyään julkaistavat Disney dvd:t ovat niin halvan oloisia, niin kansikuvien, läpinäkyvien koteloiden kuin levykkeidenkin osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Ja harvemmin enää uusien julkaisujen päällä on tuota pahvikoteloa.

   Poista