sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Disney klassikko videoita

Viime vuonna innostuin toden teolla ulkomaisista Disney julkaisuista. Eniten muiden maiden julkaisuissa kiehtoo erilaiset kansikuvat ja klassikoiden nimet, jotka tietysti ovat maan omalla kielellä. 
No, kuitenkin näin huuto.netin sivuilla paketin, jossa oli kuusi Yhdysvaltojen Disney julkaisua. Hintaa oli vain euro, mutta tietysti postikulut maksaisivat tuotetta enemmän.
Päätin kuitenkin ostaa kyseiset videot, sillä olen Disney riippuvainen :) ja haluan välttämättä kaikki mahdolliset julkaisut kokoelmaani.
Pakettiin kuului Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Pinocchio, Bambi, Miekka Kivessä, Aladdin ja varkaiden kuningas, sekä Pocahontas 2 videot. Videoiden kotelot olivat pehmeää materiaalia ja pahaksi onnekseni jotkut kotelot olivat rikki. Myös Pinocchion kansipaperissa oli kulumaa, mikä ei ollut kiva juttu, sillä kohteessa ei ollut tästä mainintaa. Sain kuitenkin videot niin halvalla, etten viitsinyt alkaa purnaamaan videoiden kunnosta. Kuitenkin muut videot olivat ihan ok kuntoisia.
Bambi videon sisällä oli omituinen "postimerkki", en kyllä tiedä että mitä varten se on tehty, mutta jos joku tietää, niin voi valaista minulle asiaa :)Mikähän tämä on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti